Banketbakkerij Sier

Banketbakkerij J.M. Sier is opgericht in 1955 en is gevestigd in Volendam. De banketbakkerij is opgericht door Jaap Sier. Banketbakkerij Sier heeft zich in 1962 gevestigd in het huidige pand in de Burgemeester van Baarstraat.

Wij zijn gestart met het produceren van ambachtelijke producten in een klein pand aan de haven, dit was in 1955. Binnen een jaar werd er al een tweede winkel geopend in Amsterdam-Zuid. In 1962 is er besloten om het pand aan de haven af te stoten en een bakkerij te starten in de van Baarstraat. Een aantal jaren later heeft de bakkerij zich ook nog gevestigd in de Havenhof. In 2003 is er besloten om te werken vanuit een locatie, dit is de van Baarstraat geworden.

 De banketbakkerij is een familiebedrijf en is dit altijd al geweest. Tot op de dag van vandaag speelt de familie een centrale rol binnen het bedrijf. De oudste zoon van Jaap, Bert Sier, is inmiddels 35 jaar werkzaam in de bakkerij en heeft samen met zijn broer Jack de leiding overgenomen van hun vader.

De missie van Banketbakkerij J.M. Sier is sinds jaar en dag het leveren van kwalitatief hoogstaande producten aan hun trouwe klanten.

Wij staan voor kwaliteit. Wij willen de klant de beste producten aanbieden. Onze klanten kunnen daarbij profiteren van ons ruime assortiment. In het verleden lag de focus vooral op banket en chocolaterie, maar in de loop der jaren is het assortiment fors uitgebreid. In tegenstelling tot vele andere banketbakkerijen wordt er bij Banketbakkerij J.M. Sier vastgehouden aan het ambachtelijke productieproces.

U kunt iedere dag van de week bij ons terecht voor vers gebak, gevulde koeken en zelfs hartige snacks uit de oven en wij nodigen u uit om eens langs te komen in de Burgemeester van Baarstraat 8!

Contact

  • Banketbakkerij Sier
  • Burgemeester van Baarstraat 8
  • 1131 WT Volendam
  • Telefoon: 0299 - 363315
  • Email: info@bakkerijsier.nl